Frank tarina

Syntynyt Groningenissa

Olemme Frank. Näimme valon vuonna 2004. Olemme perustaneet epätavalliseen paikkaan: opiskelija-talo rauhallisessa, maanläheisessä Groningenissa. Nuori ja ehtymätön uteliaisuus kysyimme itseltämme loputtoman määrän kysymyksiä. Miksi sinun täytyy mennä kauppaan ostamaan jotain? Miksi kaupassa on niin vähän vaihtoehtoja? Ja miksi sinun täytyy matkustaa kauas ja laaja löytää todellinen ainutlaatuinen lahja?

Vahva ja kunnianhimoinen

Otamme ensimmäiset vauva-askeleemme lähellä Groningenin Martini-tornia, vaikka tuntui jo, että meillä oli koko maailma jaloillamme. Kirjaimellisesti. Asuntolattiamme kerros peitettiin antiikkimaailmakarttoilla, vaikka meillä tuskin oli tilaa oppikirjamme ja pyykimme välillä. Kokoelma palloja pilottiin nurkkaan, kärsivällisesti odottaa asiakkaiden ostamista. Kerran jonain päivänä saimme tilauksen. Jokaiselle yksittäiselle tilaukselle otimme maailma käsissämme, asetimme sen laatikkoon ja hyppäsimme junaan toimittamaan sen henkilökohtaisesti asiakkaalle.

Kasvatettu Alankomaissa

Ideamme oli vankka ja kasvoimme nopeasti. Koska me kasvoimme, suurin osa lapsivuosista käytimme suurempia tiloja. Vuonna 2006 muutimme Donderslaanin ensimmäiseen toimistoomme. Käänsimme esteettömään uuniin mini-globaaleille mini-varastolle. Meillä oli (ja vielä on!) Innokas silmä muille erikoistuotteille. Uusilla kiikareilla me pidimme silmällä huomenna, kun suunnittelemme kaukoputket kohti kauempana tulevaisuutta. Emme ole vain katselemassa etäisyyttä, vaikka silmä yksityiskohtiin oli yhtä tärkeää meille. Tuoreet mikroskoopit sopivat täydellisesti tähän. Mutta me kasvaimme ja eräässä vaiheessa toimistomme oli aivan liian pieni. Joten jätimme Donderslaanin.

Pidä silmällä mahdollisuuksia ja toinen yksityiskohdista

Onneksi Ulgersmaweg tarjosi meille runsaasti avointa tilaa. Me täytimme uuden pääkonttorin tavaroilla, jotka asetettiin talon sisään ja ympärille: takitelineet, postilaatikot ja kellot. Ihmiset ympäri maata löysivät meidät. Rakastimme Alankomaita ja Alankomaat rakastavat meitä takaisin, mutta olimme nälkäisiä enemmän. Me ratsastimme polkupyörämme (viimeisin lisämme tuolloin) rajalle, jotta voisimme käydä läpi aidan belgialaisissa naapureissamme. Siellä saimme lämpimän vastaanoton naapureistamme.

Kasvettu, valmis tutustumaan maailmaan

Olemme jo jättäneet teini-ikäjämme ja Belgiasta tuli toinen koti meille. Kaikki kaupat, jotka aloitamme Alankomaissa, käynnistämme myös Belgiassa. Sen lisäksi me varovasti tutustumme Englantiin ja Tanskaan. Nuorina aikuisina me emme ole kovin kasvaneet: meillä on tuskin päättynyt muualla uuteen, ja meidän on jo aloitettava etsimällä muualla.

Mikään ei muuttunut, meillä on vielä maailma jaloillamme

Olemme hitaasti tulossa täysimittaisille aikuisille, mutta meillä on vielä pitkä matka. Ja ei ole mitään syytä, että tämä tapahtuisi liian pian. Tärkeintä on, että pysymme aina niin utelias, huomaavainen lapsi sydämessä. Alas ja realistinen (koska olemme Groningenista), mutta silti avoimella näkökulmalla ympäröivään maailmaan. Emme usko rajoihin ja näe vain mahdollisuuksia. Siten olemme saaneet meidät siihen, missä olemme tänään. Entä maailmasta, jota meillä oli vuonna 2004? Se on vielä olemassa, vain se, että jalat ovat päässeet suurempaan.