Tuotto

Etkö ole tyytyväinen tilaustasi? Ei ongelmaa. Voit saada täyden ostohinnan takaisin ja mahdollisesti tilata sopivamman tuotteen itse.. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Lue alla oleva palautuskäytäntö.

Frank haluaa sinun olevan täysin tyytyväinen jokaiseen ostostasi, joten voit palauttaa tuotteen ilmaiseksi 14 päivän kuluessa ostoksestasi. Lähetä vain asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen ja annamme sinulle palautetunnuksen. Myyntihinta voidaan palauttaa kokonaisuudessaan vain, kun tuote palautetaan meille käyttämättömässä tilassa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Jos näin ei ole, maksua voidaan soveltaa.

Peruutuksen vaikutukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, hyvitetään sinulle kaikki sinulle toimitetut maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jos valitsit muun tyyppisen toimituksen kuin halvimmasta tavallisesta toimitustarjouksestamme).

Voimme tehdä vähennyksen toimitettujen tavaroiden arvonmenetyksestä, mikäli tappio johtuu tarpeettomasta käsittelystä.

Korvaamme takaisin ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään -

(a) 14 päivän kuluttua päivästä, kun saamme takaisin sinulle toimitetut tavarat, tai

(b) (jos aiemmin) 14 päivän kuluttua päivästä, jona annat todisteet siitä, että olet palauttanut tavarat tai

c) jos tavaroita ei toimitettu, 14 päivää sen päivän jälkeen, jolloin meille on ilmoitettu päätöksen irtisanomisesta.

Teemme korvauksen käyttämällä samaa maksutapaa kuin käytit alkuperäiseen liiketoimeen, ellei ole nimenomaisesti toisin sovittu. Joka tapauksessa korvausta ei veloiteta mistään summasta.